Tacopaj
Hej! Denna gång tänker jag bjuda på ett recept på en otroligt god tacopaj som jag gjorde nu i helgen. Det är ett väldigt enkelt recept som går fort att göra!
Pajdeg:
4 dl mjöl
50 gram margarin
1 tsk bakpulver
1,5 dl mjölk
Fyllning:
400-500 gram köttfärs
1 påse tacokrydda
1 gul lök
1 dl vatten
Topping:
2 dl creme fraiche
2 dl riven ost
5-6 msk salsa
1 pressad vitlöksklyfta
2 krm vitlökspeppar
1 krm salt
GÖR SÅ HÄR
1. Börja med att blanda ihop pajdegen och tryck ut den i en smord pajform. Förgrädda i 10 minuter i 200 grader.
2. Finhacka löken och stek den i margarin, ha sedan i köttfärsen och finfördela den. När köttfärsen är genomstekt ha i tacokrydda och vatten.
3. Blanda ihop allt som ska vara i toppingen i en skål.
4. Fyll sedan pajskalet med fyllningen först och sedan toppingen ovanpå.
5. Grädda i 20 minuter i 200 grader.
Tips: Servera gärna pajen med en sallad!



Låter och ser hur gott ut som helst!
En annan variant på tacopaj som jag ska prova!