Panerad rödspättafilé med kokt potatis och skagenröra

Hej igen! 
Tänkte att jag skulle lägga upp en supergod maträtt som jag och mamma åt i förra veckan, nämligen rödspättafilé och potatis med skagenröra, bara så gott! 
 
Panering:
0,5 dl ströbröd
0,5 dl vetemjöl
salt och peppar
1 ägg 
 
Blanda ihop vetemjöl och ströbröd på t.ex en tallrik samt salt och peppar efter behag. 
Slå sönder ett ägg så att äggulan och äggvitan på ett annat fat. 
Vänd fisken i ägget och sedan i ströbrödsblandningen och sen rätt ner i stekpannan! 
Sedan är det bara att severa med kokt potatis eller pressad skulle jag rekomendera. 
Verkligen så enkelt och så himla gott! 
 
Ha det bra och hoppas det smakar gott, tills vi hörs igen! / Anna :) 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback